Scandalul pe tema alegerilor de la organizatia PNL municipiu a ajuns la Bucuresti Se cere ca alegerile de la Constanta sa fie organizate de o conducere interimara. BPN va discuta luni situatia!

Sambata, 25 Martie 2017, ora 05:19
48 citiri
Inainte sa se "predea", liberalii de la municipiu incearca sa impiedice pe orice cai respectarea propriului calendar de alegeri. Conflictul din interiorul filialei Constanta a Partidului National Liberal a depasit granitele judetului. O delegatie condusa de senatorul Vergil Chitac, formata din liderii liberali de la municipiu si mai multi consilieri, a plecat ieri la Bucuresti pentru a cere o mediere a conflictului privind data alegerilor. Cei de la municipiu cer in continuare ca scrutinul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.