Se cauta o firma pentru prestari servicii de imprimare si reparatii echipamente periferice pentru CNE Cernavoda (document)

Sambata, 22 Iunie 2019, ora 05:12
91 citiri
Societatea Nationala Nuclearelectrica SA anunta organizarea si desfasurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului "Servicii complete de imprimare si reparatii echipamente periferice de imprimare/scanare necesare pentru CNE Cernavoda pentru o perioada de 12 luni". Valoarea estimata a contractului este de 1.769.882 de lei.

Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse pana pe data de 5.07.2019, ora 15:00, acestea urmand a fi deschise in aceeasi zi si la aceeasi ora. Garantia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.