Se modifica Statutul rezervistilor voluntari. Era neatractiv salarial in raport cu obligatiile si sarcinile. Cum vor fi atrasi rezervistii (text integral+documente)

Joi, 03 Mai 2018, ora 05:12
123 citiri
La data de 26 aprilie a fost postata pe pagina oficiala de internet a Ministerului Apararii Nationale, la Capitolul Transparensa decizionala-Proiecte de acte normative aflate in dezbatere publica, proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 270⁄2015 privind Statutul rezervistilor voluntari.

In acest sens s-a avut in vedere descrierea situatiei actuale potrivit careia "In urma punerii in aplicare, la nivelul Ministerului Apararii Nationale, a prevederilor Legii nr. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.