Secretele Nadiei ascunse in dosarele Securitatii. Fuga din tara si povestea de amor cu Stefan Banica Jr, pastrata pe biletele: "Ce sa fac daca te iubesc?"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 02:06
132 citiri
Nadia Comaneci facea istorie in gimnastica mondiala pe 18 iulie 1976, obtinand prima nota de 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal. Sportiva avea sa fuga peste granitele Romaniei comuniste cu mai putin de o luna inainte de izbucnirea Revolutiei: intai in Ungaria, si de acolo in SUA, unde emigrase si primul ei antrenor, Bela Karolyi. Imediat dupa incident, securistii i-au deschis Nadiei si familiei ei dosar de urmarire informativa, de care s-a ocupat Directia I a Securitatii. Toate documentele, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.