Seful de campanie de la Constanta, George Muhscina: "PNL este singura forta politica care si-a asumat in totalitate schimbarea! Iesiti la vot si puneti stampila pe PNL!"

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 05:08
143 citiri
Candidatii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie ai PNL Constanta, alaturi de seful de campanie, George Muhscina, au organizat, ieri, o conferinta de presa prilejuita de incheierea campaniei electorale. Toti s-au aratat multumiti de cum au decurs lucrurile pe parcursul unei luni de zile in care s-au intalnit cu oameni din tot judetul Constanta. In plus, candidatii i-au indemnat pe constanteni ca duminica, 11 decembrie, sa iasa din case si sa mearga la vot daca isi doresc cu adevarat o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber