Sentinta definitiva: Constanta plateste penalitati de peste 28 de milioane de lei firmei unui fost deputat PSD. "E un fel de cadou pentru constanteni"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Mai 2018, ora 18:27
69 citiri
Curtea de Apel Iasi a dat luni, 21 mai, sentinta definitiva in procesul intentat municipalitatii Constanta de firma se salubritate condusa de fostul deputat PSD, Eduard Martin. In prima instanta, primaria a fost condamnata la plata a 91 de milioane de euro. "Admite apelul formulat de apelantul Municipiul Constanta impotriva sentintei nr. 587/ca/2017 a Tribunalului Iasi, sentinta pe care o schimba in parte in sensul ca: Admite in parte cererea principala formulata de reclamanta S.C. POLARIS M ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.