Soferi "arsi la buzunare pentru ca umpleau microbuzele pana la refuz

   

In urma unei actiuni desfasurate la nivel national, politistii rutieri au aplicat 930 de sanctiuni contraventionale, au depistat 194 de persoane care efectuau transport ilegal de persoane, contra cost, iar in 81 de situatii in care s-a demonstrat repetabilitatea abaterii, au dispus si imobilizarea autovehiculelor prin retinerea certificatelor si a placutelor de inmatriculare.
In perioada 2-3 octombrie, Directia Rutiera a Politiei Romane a coordonat o actiune, in toate municipiile si orasele din tara, pentru depistarea si sanctionarea celor care efectueaza transport rutier ilegal de persoane, contra cost.

La actiune, au participat 1.116 politisti rutieri si 80 de reprezentanti ai institutiilor cu competente in domeniu si au fost verificate 5.818 autovehicule, fiind aplicate 930 de sanctiuni contraventionale.

Pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, politistii au retinut 13 permise de conducere, iar ...citeste toata stirea
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 05:05
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 34 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
MASCAEsII AU INCONJURAT TRIBUNALUL, CU ARMELE LA VEDERE: au fost adusi inculpati PERICULOSI!
Mascatii au impanzit zona Palatului de Justitie din Constanta, miercuri, 13 decembrie anul curent. ...
Partidul lui Tariceanu da 'lovitura' in Portul Constanta: a pus director intr-o institutie din Ministerul Transporturilor
ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, nu se mai poate plange ca nu are nici un om pe ...
EXCLUSIV! O minora din Cernavoda a murit dupa ce ar fi luat un pumn de NO-SPA
Tragedie pentru o familie din Cernavoda! O fetita de 12 ani, Bianca B., a murit in cursul zilei de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor