Soferi "arsi la buzunare pentru ca umpleau microbuzele pana la refuz

   

In urma unei actiuni desfasurate la nivel national, politistii rutieri au aplicat 930 de sanctiuni contraventionale, au depistat 194 de persoane care efectuau transport ilegal de persoane, contra cost, iar in 81 de situatii in care s-a demonstrat repetabilitatea abaterii, au dispus si imobilizarea autovehiculelor prin retinerea certificatelor si a placutelor de inmatriculare.
In perioada 2-3 octombrie, Directia Rutiera a Politiei Romane a coordonat o actiune, in toate municipiile si orasele din tara, pentru depistarea si sanctionarea celor care efectueaza transport rutier ilegal de persoane, contra cost.

La actiune, au participat 1.116 politisti rutieri si 80 de reprezentanti ai institutiilor cu competente in domeniu si au fost verificate 5.818 autovehicule, fiind aplicate 930 de sanctiuni contraventionale.

Pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, politistii au retinut 13 permise de conducere, iar ...citeste toata stirea
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 05:05
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 40 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
Constanteanul cu cea mai mare colectie din Romania de masini de epoca isi cere falimentul
Dumitru Petrisor Chirea O mica firma din Constanta isi cere, la tribunal, falimentul, sufocata de ...
Apelul unui constantean: ATENTIE la aceasta masina! Anuntati daca o vedeti dand tarcoale!
Un barbat din Navodari a postat un mesaj pe retelele de socializare, cerand sa fie anuntat daca ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor