Sofia Vicoveanca: "Doi politruci au intrat in clasa si au rupt prima pagina cu poza Regelui Mihai. Conducatori rauvoitori au vrut sa-l faca pierdut pentru totdeauna"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 08:33
45 citiri
Indragita artista Sofia Vicoveanca a evocat momentul in care, in timp ce era copil, doi oameni au intrat in sala de clasa si a rupt poza Regelui Mihai din toate manualele. "Eram scolarita, aveam sase ani cand au intrat doi politruci in sala de clasa, la Vicov, ne-au luat toate manualele si, la fiecare, au rupt prima pagina cu poza Regelui Mihai! Nu stiam ce se intampla, nu stiam de ce fac asta, am inceput sa plang, nu din parere de rau pentru soarta tarii ci din cauza brutalitatii acelor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.