Spitalul Judetean Constanta cumpara vaccinuri si medicamente pentru boli rare in valoare de aproape trei milioane de lei (documente)

Marti, 03 Februarie 2015, ora 05:12
39 citiri
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" Constanta anunta organizarea si desfasurarea unei proceduri de achizitii publice pentru atribuirea a doua contracte. Unul are ca obiect achizitia de medicamente - Program Boala Fabry si Boala Pompe in cadrul Programului National de Diagnostic si Tratament pentru boli rare. Spitalul cauta, astfel, medicamente pentru sange, pentru organele hematopoietice si pentru sistemul cardiovascular, dar si pentru sistemul musculo-scheletic. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.