Stralucirea de altadata... la anul si la multi ani! Euromateria SRL si asociatii ar putea reabilita Cazinoul dupa ce au castigat in instanta! (documente)

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 05:15
360 citiri
Consiliul Local Municipal Constanta a votat, in luna octombrie 2014, transferarea Cazinoului din administrarea Consiliului Local in administrarea Companiei Nationale de Investitii. Ulterior, dupa reabilitare, monumentul istoric va reveni in administrarea Consiliului Local Constanta.

Sapte milioane de euro trebuiau cheltuiti pentru refacerea cladirii simbol a Constantei, Cazinoul. Valoarea proiectului de renovare este de 31,5 milioane de lei, fara TVA, iar banii sunt alocati de Compania ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.