Suferintele unui ofiter roman in lagarul sovietic Oranki. "Socul a fost cand am vazut carute trase de romani inhamati. Nu a fost o zi in care sa nu-mi fie foame"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Octombrie 2015, ora 02:19
115 citiri
Comandorul Mihai Chirita (101 ani) s-a nascut pe 10 august 1914, in comuna Bistret, judetul Dolj. Scoala primara a urmat-o in satul natal, absolvind in toti anii cu media 10. A urmat apoi Liceul Militar "Stefan cel Mare" din Cernauti si Liceul Militar "D.A. Sturdza" din Craiova.
Ar fi vrut sa se faca ofiter de cavalerie, tatal sau fiind crescator de cai de rasa, apoi ar fi vrut sa devina medic militar. In ultima clasa de liceu a decis: vrea sa fie marinar, desi vazuse marea o singura data, cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.