Talhariti in timp ce visau partide de sex cu o prostituata. Trei tineri au fost arestati pentru ca furau banii "clientilor"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 08:17
53 citiri
Judecatoria Constanta a decis in seara zilei de luni, 11 decembrie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a trei tineri acuzati de talharie calificata. Inculpatii au furat banii unor barbati care au apelat la serviciile unei prostituate. "Urmare a cercetarilor in cazul comiterii unor infractiuni de talharie calificata, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Constanta au identificat o femeie si doi barbati, cu varste intre 18 si 34 de ani, banuiti de comiterea faptelor", anunta IPJ Constanta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.