Tanarul mort in accidentul de pe bulevardul Mamaia, plans de familie si prieteni! "Aseara te strigam sa te ridici si nu ai facut-o! Ai ales sa pleci"

Sursa: Replica
Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 16:51
253 citiri
Un accident teribil a avut loc sambata seara (24 septembrie a.c.) pe bulevardul Mamaia! Din pacate, un tanar de numai 25 de ani si-a pierdut viata. In ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, acesta si-a dat ultima suflare. Erdinci Ismail este plans acum de familie si prieteni. Faptul ca acesta nu mai este i-a cutremurat pe toti. Zeci de mesaje de condoleante au luat cu asalt pagina sa de facebook. "Nu credeam niciodata ca am sa te vad vreodata cazut la pamant. Spuneai ca esti puternic, ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.