Targ cu produse traditionale de Ziua Dobrogei, la Pavilionul Expozitional. Ce surprize le sunt pregatite constantenilor (galerie foto)

Joi, 15 Noiembrie 2018, ora 05:11
152 citiri
Ziua Dobrogei nu poate fi sarbatorita mai potrivit, la malul marii, decat printr-un targ cu produse dobrogene si muzica specifica regiunii.

Astfel, ieri, la Pavilionul Expozitional Constanta a avut loc deschiderea oficiala a evenimentului "Zilele Dobrogei", organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Consiliul Judetean Constanta, cu sprijinul Consiliului Judetean Tulcea si al Asociatiei de Management al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.