Temerea lui Radu Mazare: "Am informatii ca ar fi fost tocmiti oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine si sa ma elimine"

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Ianuarie 2018, ora 15:04
155 citiri
Excentricul Radu Mazare obisnuia sa isi petreaca vacantele in locuri exotice. Mai intai a descoperit Brazilia, apoi s-a lasat sedus de Madagascar, locul unde si-a dezvoltat o afacere de patru stele. In 2014, edilul a facut o declaratie surprinzatoare, spunand ca in Madagascar este urmarit de "mafioti" care vor sa-l lichideze. "Chestiunea asta cu descentralizarea portului produce fibrilatii atat de mari, incat am informatii ca ar fi fost tocmiti niste oameni care sa plece in Madagascar odata cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.