Tinerii constanteni cer remanierea lui Marius Dunca: "Apreciem ca functia de ministru al tineretului si sportului depaseste competentele politice si manageriale pe care le are"

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Octombrie 2017, ora 10:31
44 citiri
Lipsa finalizarii Legii Tineretului si a unui Regulament pentru punerea in aplicare a Legii 146/2002 privind fundatiile pentru tineret sunt doar doua dintre motivele pentru care tinerii din Constanta cer remanierea ministrului Marius Dunca. Federatia Tinerilor din Constanta impreuna cu Asociatia Elevilor din Constanta si Asociatia Studentilor din Constanta au cerut marti, 10 octombrie, prim-ministrului Mihai Tudose sa propuna revocarea ministrului tineretului, Marius Dunca.

Tinerii constanteni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.