Tinerii, la deschiderea anului universitar 2017-2018: "Aceleasi discursuri, aceeasi coruptie, iar reforma este doar in teorie"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Octombrie 2017, ora 14:10
78 citiri
Un ONG de tineret, AsociatE-ia GeneratE-iei de Azi, atrage atentia la inceput de an universitar asupra perpetuarii coruptiei in invatamantul superior. "Este trist saE vedem in anul 2017, cum locurile la caE mine se vand ca in piatEaE sau se procuraE prin mijloace de mituire, iar conditEiile la caE minele studentEesEti nu sunt cele mai potrivite pentru a crea un mediu proprice tanaE rului student", spun tinerii din Constanta. AsociatE-ia GeneratE-iei de Azi este un ONG ce oferaE sprijin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.