Tit-Liviu Brailoiu, senator PSD: "Pe ce temei se demonstreaza impotriva unei aliante de guvernare legitimata prin vot popular?"

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 11:33
74 citiri
Parlamentarul constantean Tit-Liviu Brailoiu sustine astazi, in plenul Senatului, o declaratie politica in care vorbeste despre tehnicile de persuasiune si manipulare folosite de grupurile de interese si partidele politice.
Potrivit senatorului social-democrat, in lipsa unor idei si programe menite sa asigure progresul, "opozitia parlamentara si sustinatorii din societate ai acesteia au recurs si recurg in continuare la regretabila si antidemocratica practica a provocarii de scandaluri, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.