Tot mai aproape de legea descentralizarii Hotel Sport, Palatul Copiilor si sedii ale institutiilor constantene vor intra in "ograda" administratiei Mazare - Nicusor (documente)

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 05:24
194 citiri
Descentralizarea sustinuta de ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, si implicit de Guvernul Ponta presupune transferarea catre autoritatile locale si judetene a mii de obiective. Sunt voci, si nu sunt deloc putine, potrivit carora acest proiect de descentralizare nu ar fi altceva decat un soi de cadou pentru baronii USL.

Pe surse.ro a publicat, la finalul saptamanii trecute, lista cu obiectivele care, potrivit acestui proiect, vor ajunge in administrarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.