Tragedia noptii in Romania. S-a aflat cine este motociclistul mort in accident. Sute de mesaje pe pagina oficiala de Facebook a institutiei

Joi, 14 Iunie 2018, ora 05:12
185 citiri
Un tanar motociclist a murit, in zona metroului Petrache Poenaru in urma unui accident rutier, pe Splaiul Independentei, sensul de mers dinspre Soseaua Virtutii catre Soseaua Grozavesti, din Bucuresti.

Primele cercetari arata ca soferul masinii, in varsta de 29 de ani, nu s-a asigurat la realizarea manevrei de intoarcere, intrand, astfel, in coliziune cu un motociclist.

Barbatul in varsta de 32 de ani de pe motocicleta a murit pe loc. El era pompier si nu de putine ori si-a pus viata in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.