Traian Basescu, despre revocarea sefei DNA- "Trebuie sa-si duca mandatul pana la capat ca sa-si ia toate socurile in mandatul ei"

Luni, 28 Mai 2018, ora 11:10
68 citiri
Traian Basescu a declarat duminica, la RomaniaTV, ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, trebuie sa isi duca mandatul la capat pentru a suporta socurile achitarilor in dosare instrumentate de DNA.
"In opinia mea, revocarea doamnei Kovesi ar fi o greseala. Presedintele risca sa-si piarda din credibilitate, pentru ca probabil mai sunt cancelarii care vad in doamna Kovesi un stalp real al luptei impotriva coruptiei, dar inca acest mesaj vazut in The Telegraph, nu este unul care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.