Tristetea a cuprins Constanta Fostul campion mondial la kickboxing Marius Ursoi, condus pe ultimul drum de sute de oameni (galerie foto + video)

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 05:12
126 citiri
Momente de deplina indurerare si tristete au pus stapanire, ieri, pe intreg municipiul Constanta. Sute de oameni, printre care membrii familiei, prieteni, apropiati, cunoscuti sau necunoscuti, au venit la Cimitirul Central din Constanta sa isi ia ramas-bun de la cel ce a fost campion mondial la kickbox, constanteanul Marius Iulian Ursoi.

Ursoi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit de catre un prieten, marti seara, spanzurat de un arbore, in curtea resedintei personale din orasul Eforie. Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.