Tulcea primeste autobuze de la alte primarii din tara. Constantin Hogea: "Am primit personal oferte de sprijin din partea unor colegi primari de municipii" Recomandat

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 15:59
39 citiri
Tulcea primeste autobuze de la alte primarii din tara. Constantin Hogea: "Am primit personal oferte de sprijin din partea unor colegi primari de municipii"
In urma incendiului izbucnit in noaptea de 11-12 ianuarie, flota de autobuze a societatii de transport in comun a municipiului Tulcea s-a injumatatit. Nu mai putin de 14 masini au ars in totalitate.

Pentru a putea face fata nevoilor de transport a locuitorilor din Tulcea, Asociatia Municipiilor din Romania a facut un apel la solidaritate, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.