Turisti revoltati de plaja publica delimitata cu garduri. "Urmeaza sarma ghimpata si paza armata". Trif: "Avem resorturi ce rivalizeaza cu cele de afara"

Sursa: Adevarul
Sambata, 22 Iunie 2019, ora 11:55
189 citiri
Unii agenti economici de pe litoral care au concesionat sectoare de plaja incalca legislatia in mod flagrant. Nicio autoritate nu ia vreo masura. Pentru a castiga cat mai multi bani din inchirierea sezlongurilor, operatorii de plaja care au concesionat sectoare de nisip nu respecta legislatia in vigoare care precizeaza faptul ca 30% din plaja trebuie sa ramana publica si lasa doar un spatiu foarte mic pentru cei care prefera sa stea pe cearceaf. In mediul online s-a produs o adevarata revolta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.