Un an de la tragedia de la Restaurantul Beirut, unde trei fete au murit arse de vii. Supravietuitoarea Nicolle: "Daca treci prin Iad, nu te opri"

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Aprilie 2015, ora 10:35
197 citiri
Cantareata Nicoleta Ioana Cengher si dansatoarele Mihaela Tuca si Nicoleta Vasiliteanu au murit carbonizate in incendiul devastator de la restaurantul Beirut, fiind surprinse de flacarile mistuitoare pe cand se aflau in vestiarul de la etaj, in noaptea de 5 spre 6 aprilie 2014.
In tot acest timp, mamele celor trei fete isi pun intrebari si vor sa afle raspunsuri. Mariana Sarkani, mama Nicoletei Cengher, a marturisit pentru Adevarul: "Eram mai linistita daca stiam ca s-a izbit de gard sau de un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.