Un episod nou din povestea copiilor din centrele de plasament Trupa "Arca", ajunsa la finalul repetitiilor, pleaca in Finlanda (galerie foto)

Luni, 19 Iunie 2017, ora 05:12
66 citiri
Trupa "Arca", formata, in prezent din copii din centrele de plasament, dar si din copii din familii organizate, reuseste sa surprinda prin reusitele constante, evidentiate atat in mediul scolar, cat si in cel artistic. Activitatea lor voluminoasa, reprezentata prin munca de echipa, pe care o sustin la Centrul Cultural "Teodor T. Burada", sub indrumarea parintelui lor artistic, Dan Cojocaru, coordonator al trupei, a oferit roade, pe care copiii le-au cules la Festivalul de Teatru "D-ale lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.