Un imobil din peninsula "si-a gasit nasul". Casa Pardin vrea sa isi demoleze sediul aflat chiar sub nasul Primariei Constanta (document)

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 05:16
80 citiri
O casa veche din zona peninsulara in care isi au sediul nu mai putin de patru firme urmeaza sa fie demolata. Imobilul, apartinand firmei Casa Pardin SRL, a obtinut recent o autorizatie de desfiintare de la Primaria Constanta. Foarte interesant este ca firma are aprobat, inca de acum zece ani, un Plan Urbanistic de Detaliu, care cuprinde tocmai imobilul ce urmeaza sa fie demolat. Cladirea cu pricina se afla chiar sub nasul functionarilor Primariei Constanta. Mai precis, pe strada Ecaterina Varga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.