Un muncitor a cazut cu buldoexcavatorul in Canalul Ovidiu - Poarta Alba ITM Constanta a demarat o ancheta la Taif Com SRL (galerie foto)

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 05:10
76 citiri
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta a demarat o ancheta, dupa ce, joi seara, un muncitor a murit inecat in Canalul Ovidiu - Poarta Alba.

Este vorba despre un barbat in varsta de 49 de ani, care se deplasa cu un buldoexcavator pe malul Canalului Ovidiu - Poarta Alba. La un moment dat, a pierdut controlul directiei, a derapat si s-a prabusit in apa. Cercetarile in acest caz au fost preluate de politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta. Acestia incearca sa stabileasca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.