Un pensionar va dona lemnul de pe doua hectare de padure pentru simbolul orasului Fagadau - "Pana la Ziua Dobrogei, Cazinoul din Constanta va fi conservat"

Vineri, 16 Martie 2018, ora 05:14
84 citiri
Se cauta planuri pentru salvgardarea Cazinoului, emblema orasului Constanta, dar si a Romaniei. Asociatia "Arche" si organizatorii Festivalului Neversea se implica in proiectul de salvare a monumentului de la Constanta.

Ieri, in Sala Ovala a Institutiei Prefectului - Judetul Constanta s-a desfasurat un eveniment dedicat Cazinoului din Constanta. Au participat Decebal Fagadau, primarul municipiului Constanta, Raluca Barrbulescu, de la Asociatia "Arche", si reprezentantii Festivalului Neversea. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.