Universul povestilor a prins viata la serbarea copiilor de la Centrul de Dezvoltare Timpurie "Baby Genius" Constanta (galerie foto + video)

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 05:16
83 citiri
Copiii de la Centrul de Dezvoltare Timpurie "Baby Genius" Constanta le-au pregatit o surpriza parintilor, fratilor si bunicilor care au venit sa-i vada evoluand in cadrul serbarii organizate la sfarsitul saptamanii trecute, la hotelul Iaki din Mamaia. Coordonatorul, Liliana Naclad, s-a bucurat alaturi de parinti de momentul artistic prezentat de prescolari.

Momentul cel mai asteptat al serbarii a fost sosirea lui Mos Craciun, care si-a facut aparitia incarcat cu daruri pentru toti copiii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.