Unul dintre inculpatii Dosarului Retrocedarilor din Constanta, in atentia judecatorilor de la Curtea Suprema (rechizitoriu)

Vineri, 05 August 2016, ora 05:12
66 citiri
Alin Horatiu Dima, expert evaluator, judecat din 2008 in celebrul Dosar al Retrocedarilor din Constanta, Crinuta Nicoleta Dumitrean, fost presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) si al Comisiei Centrale de Despagubiri, dar si omul de afaceri Horia Simu s-au aflat ieri in atentia judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Motivul? Ei au contestat decizia prin care s-a decis mentinerea lor sub control judiciar in dosarul in care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.