UPDATE 6. Nicusor Constantinescu, plangeri penale pe numele lui Andrei Bodean, procuror DNA Constanta, si Iulia Cezara Suciu, judecator al Tribunalului Constanta (document+video)

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 16:54
146 citiri
Nicusor Daniel Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, va sustine, astazi, o conferinta de presa la sediul CJC.

Nicusor Daniel Constantinescu este judecat sub control judiciar, el avand urmatoarele obligatii: 1. sa se prezinte la organul de urmarire penala, la judecatorul de camera preliminara sau la instanta de judecata ori de cate ori este chemat. 2. sa informeze de indata instanta de judecata cu privire la schimbarea locuintei. 3. sa se prezinte la organul de politie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.