UPDATE. Adus la IPJ Constanta Presupusul criminal al paznicului unei societati comerciale din Constanta, prins la Focsani! (galerie foto+video)

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 11:11
71 citiri
Presupusul criminal al paznicului unei societati comerciale din Constanta a fost prins, in cursul noptii, in jurul orei 3.00, in Gara de la Focsani! Acesta urmeaza sa fie adus la sediul IPJ Constanta. De mentionat ca masina cu care se deplasa este cautata in continuare de catre politisti.

Amintim ca, in urma cercetarilor efectuate in cazul talhariei urmate de moartea victimei, politistii constanteni l-au identificat pe G. Stoica, in varsta de 54 de ani, comuna Tuzla, judetul Constanta, banuit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.