UPDATE Iohannis, la Ziua Marinei: "Avem nevoie de o armata inzestrata si pregatita sa faca fata cu succes provocarilor actuale"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 August 2017, ora 10:01
64 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, care au loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta, cu aceasta ocazie urmand sa aiba loc exercitiul demonstrativ al Fortelor Navale la care vor participa 3.000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA. UPDATE ORA 12.15 Fanfara Marinei Militare incheie activitatile dedicate Zilei Marinei Romane. In curand vor incepe jocurile marinaresti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.