USR Constanta nu slabeste municipalitatea O mamica cere Primariei regulamentul spatiilor de joaca si documentatiile leaganelor (document)

Joi, 08 Iunie 2017, ora 05:12
54 citiri
USR Constanta a solicitat Primariei regulamentul de organizare si functionare a spatiilor de joaca situate pe domeniul public local, precum si contractul pentru efectuarea de lucrari de curatenie, intretinere, reparatii si revizii ale acestora.

USR Constanta face front comun cu parintii constanteni care au creat pe o retea de socializarea grupul "Locuri de joaca din Constanta" si au anuntat ca pregatesc plangeri oficiale pe care le vor inregistra la Primarie, Politia Locala si Comisariatul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.