Valentin Vrabie a renuntat la neutralitate. Edilul Medgidiei s-a inscris in ALDE. "Daca ma duceam la PSD sau PNL, eram acuzat ca am fost cumparat"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 21:22
152 citiri
Valentin Vrabie, primarul independent al orasului Medgidia, s-a inscris miercuri, 5 octombrie, in ALDE. El a devenit si liderul acestei formatiuni politice in Medgidia. Valentin Vrabie, primarul independent care a devenit vestit dupa ce a dat copiilor din Pestera de 1 Iunie biciclete si tablete, a conectat centrul comunei la wireless, iar scoala din comuna are abandon zero, a renuntat la calitatea de independent si s-a inscris in ALDE. Primar al orasului Medgidia dupa alegerile locale din 5 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.