Viata de salvamar: povestea salvatorilor de pe litoral. "Am trecut prin momente grele cu un copil de 13 ani, avea o forta incredibila, nu reuseam sa ma desprind"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 August 2017, ora 14:32
106 citiri
In fiecare zi pe litoral cineva duce o lupta cu valurile. De cele mai multe ori scaparea vine din partea salvamarilor. Valentin Maxim are 28 de ani, este nascut in Sulina si de cinci ani, in fiecare vara, salveaza vieti pe litoralul romanesc. Desi a inceput sa lucreze ca salvamar pentru bani, acum Valentin face acest lucru din pasiune. Opt luni pe an le petrece in Anglia unde munceste ca operator in mentenanta masinilor. Se intoarce in Romania la inceputul lui iunie si se alatura salvatorilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.