VIDEO. A spulberat totul in cale si a intrat cu masina intr-o farmacie, mort de beat. "Duceti-va dracului. Am facut foarte bine ce am facut"

Sambata, 13 Mai 2017, ora 05:04
163 citiri
Un sofer, aflat intr-o avansata stare de ebrietate, a spulberat un autoturism in care se afla o femeie si s-a oprit cu Hummer-ul intr-o farmacie, din zona Far. Imediat dupa accident, barbatul a vrut sa fuga, dar a fost imobilizat de martori. In ciuda celor intamplate si dupa ce politistii i-au stabilit alcoolemia, soferul este cercetat pentru mai multe infractiuni, in stare de libertate.

Nicolae Constantinescu a fost la un pas sa produca o tragedie. Avand o viteza considerabila si aflandu-se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber