VIDEO Fiica de 7 ani a unui afacerist din Delta conduce o salupa in care mai erau sapte oameni. Gociman: "Filmarea a fost facuta intentionat"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Aprilie 2015, ora 18:29
120 citiri
In mod normal, nimeni nu are voie sa conduca o ambarcatiune pana la 16 ani. Exista reguli clare pentru obtinerea permisului de navigatie, asa numitul Certificat International de conducator de ambarcatiune de agrement. Documentul emis de Autoritatea Navala Romana te lasa sa conduci pe apele interioare doar dupa ce dai un test asemanator cu cel pentru permisul de conducere. Imaginile cu fata lui Dragos Catalinoiu Gociman au fost postate chiar de tata pe Facebook. Copila de sapte ani conduce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.