VIDEO FOTO Grav accident pe A2. Un barbat a murit, dupa ce roata unui TIR a explodat si masina a ajuns pe sensul opus. Circulatia pe A2, reluata de la 18.20

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Iulie 2015, ora 12:48
191 citiri
UPDATE 20:40: Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, incepand cu ora 18.20, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2, intre Drajna si Fetesti, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta.
Totusi, soferilor li se recomanda sa reduca viteza si sa circule cu atentie la kilometrul 123, in zona producerii accidentului, deoarece pe carosabil inca mai sunt urme de ulei si motorina de la autotrenul rasturnat. De asemenea, sunt prezente si autospeciale care curata calea de rulare.

UPDATE ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.