VIDEO Interviu de senzatie cu Elena Udrea, in 2006: "Intotdeauna fura cei care sunt la putere. In campanie minti, dupa care nu-ti mai pasa"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Martie 2015, ora 21:41
177 citiri
Elena Udrea era la vremea respectiva avocat si intrase in randurile Partidului Democrat. Interviul a fost luat de Lenormanda Florentiu de la televiziunea Atlas TV Focsani, iar discutia este surprinzatoare. Tanarul politician Elena Udrea trecuse printr-o pozitie de Consilier de Stat si a fost Sefa Cancelariei Presedintelui Traian Basescu. Interviul a aparut inainte ca Udrea sa ajunga ministru al Turismului. Acuzatiile formulate de Elena Udrea erau tintite in special catre cabinetul condus de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.