VIDEO Primar PSD huiduit la festivitati, in timp ce dadea un interviu pentru Armata SUA: "Sa te duci dupa prietenul tau Mazare!"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Mai 2019, ora 20:48
129 citiri
Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a fost huiduit de cativa constanteni profund nemultumiti de cum arata orasul condus de succesorul lui Radu Mazare. Incidentul s-a petrecut de Ziua Constantei, serbata la 21 mai, de praznicul Sfintilor Constantin si Elena. Primarul Decebal Fagadau (PSD) a fost surprins de contestatari la festivitatile din Piata Ovidiu, prilejuite de Ziua Constantei ce este celebrata la 21 mai. El dadea un interviu echipei de presa a trupelor americane de la Baza aeriana din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.