Visul canadian al unei romance: emigrant, apoi angajat al Ministerului de Emigrari. "Ma gandesc ca ma joc cu viata oamenilor. Eu am trecut prin asta"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 11:53
134 citiri
Dupa ce a parcurs toti pasii pe care trebuie sa-i urmeze un emigrant in Canada, Mirela Paunescu (46 de ani) lucreaza acum la Ministerul canadian de Emigrari. Prin mana ei trec toate dosarele celor care doresc sa inceapa o noua viata departe de casa. Mirela Paunescu are 46 de ani, este originara din Tulcea si a incercat, impreuna cu sotul ei, Cristian, sa isi faca un viitor in Romania. Absolventa a Facultatii de Drept, o perioada a lucrat la Regionala Vamala, avand functia de consilier juridic. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.