"Vom intra cu buldozerele" Guvernatorul Malin Musetescu, revoltat de ce fac turistii pe plajele de la Vadu si Corbu (galerie foto)

Marti, 21 August 2018, ora 05:11
103 citiri
Plaja de la Vadu a ajuns sa fie una dintre cele mai cautate colturi de rai de catre turistii care vor o oaza de liniste. Intreaga portiune apartine de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, alaturi de o mare parte din plaja Corbu, o portiune foarte mica din ultima fiind sub grija Apelor Romane. Totusi, vorbim aici de o plaja salbatica, unde nu ar trebui sa se campeze pe plaja, nici sa se faca foc de tabara, fiind o zona protejata. Realitatea este alta. Guvernatorul Rezervatiei, Malin Musetescu, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.