"Vrem sa transformam Constanta si zona adiacenta in principalul polarizator economic din regiunea Marii Negre"

   

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a participat, recent, la Bucharest Forum 2017, un eveniment organizat de Institutul Aspen Romania, in colaborare cu German Marshall Fund of the United States.
Derulat pe parcursul a trei zile, in perioada 4-6 octombrie, forumul, cu participare internationala de elita, este focalizat pe dezbaterea unor teme de larg interes, precum: economie, energie, aparare, politici publice si geo-strategice, smart-cities, cultura antreprenoriala.

Interventia primarului municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a avut loc in cadrul sesiunii plenare si s-a axat atat pe reliefarea oportunitatilor municipiului Constanta ca pol si centru regional de crestere economica, cat si pe importanta geo-strategica a acestuia in actualul context geo-politic international.

Forumul, aflat la a sasea editie, reuneste personalitati marcante. Institutul Aspen este o organizatie internationala, nonprofit, infiintata in anul 1950 ca un institut de studii umaniste, cu ...citeste toata stirea
Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 38 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
LOVITURA TERIBILA pentru Victor Maxim! De ce nu-l mai lasa Primaria Constanta sa organizeze Revelion 2018 si i-a facut si plangere penala!
Victor Maxim (sursa foto Facebook) A fost frenezie in tot judetul cand Primaria Constanta si ...
MASCAEsII AU INCONJURAT TRIBUNALUL, CU ARMELE LA VEDERE: au fost adusi inculpati PERICULOSI!
Mascatii au impanzit zona Palatului de Justitie din Constanta, miercuri, 13 decembrie anul curent. ...
Partidul lui Tariceanu da 'lovitura' in Portul Constanta: a pus director intr-o institutie din Ministerul Transporturilor
ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, nu se mai poate plange ca nu are nici un om pe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor