Vremea colindelor Asociatia "Suflete Deschise" si Arimex Comexim 2000 SRL impart copiilor zambete si daruri (galerie foto)

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 05:11
55 citiri
Incepand cu 10 decembrie, pentru Asociatia "Suflete Deschise" si Arimex Comexim 2000 SRL, societate care ofera hrana zilnica pacientilor de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, celor de la Spitalul de Boli Infectioase si celor de la Spitalul CFR, a inceput vremea colindelor si a darurilor.

In acest sens, l-au convins pe Mos Craciun sa vina mai des la micutii internati in spital. Astfel, Mosul va imparti copiilor, zi de zi, pana pe 25 decembrie, nu numai cuvinte duioase, incurajari, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.