Zeci de abateri constatate de Camera de Conturi la Confort Urban SRL Cheltuieli nelegale si venituri necuvenite incasate de la Primaria Constanta (document)

Joi, 22 Februarie 2018, ora 05:11
53 citiri
Camera de Conturi Constanta a publicat sinteza rezultatelor actiunii de control desfasurate la SC Confort Urban SRL Constanta in perioada 2.05.2017 - 27.06.2017.

Actiunea de audit efectuata a avut ca tema "Controlul situatiei, evolutiei si modului de administrare a patrimoniului public si privat al UAT de catre RA de interes local si SC cu capital integral sau majoritar al UAT". Potrivit sintezei actiunii de control, SC Confort Urban a inregistrat venituri suplimentare de 463 mii lei, un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.