Ziua Dobrogei devine sarbatoare publica. Romanii vor celebra la 14 noiembrie revenirea regiunii istorice la patria-mama, in anul 1878

Sursa: Adevarul
Joi, 10 Septembrie 2015, ora 11:38
278 citiri
Proiectul a fost initiat de senatorul liberal Gigi Christian Chiru si a fost sustinut de toti parlamentarii constanteni.
Camera Deputatilor, care este for decizional in acest caz, a votat miercuri, 9 septembrie, Legea Dobrogei, astfel ca ziua de 14 noiembrie va intra in calendarul sarbatorilor publice ale Romaniei.
"Dupa mai bine de doi ani de cand am depus proiectul legislativ privind instituirea zilei de 14 noiembrie ca Ziua revenirii Dobrogei la Romania , s-a ajuns si la votul Camerei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.