Ce au cerut angajatii Oil Terminal de la conducerea societatii Prime de Pasti de o mie de lei si semnarea contractului colectiv de munca (galerie foto)

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 05:23
197 citiri
Peste o suta de angajati ai societatii Oil Terminal s-au intalnit, ieri dupa-amiaza, in fata sediului societatii de pe strada Caraiman, intr-o adunare informala. "Inarmati" cu tobe si vuvuzele, ei au cerut semnarea contractului colectiv de munca pentru anul in curs, dar si acordarea primelor de Pasti.

"Pe 4 noiembrie 2013 a expirat contractul colectiv de munca. Ulterior, a fost prelungit pana pe data de 31 decembrie 2013. Apoi au fost semnate mai multe acte aditionale. Potrivit acestora, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.