Desfiintarea salariului minim ar echivala cu un atentat la adresa economiei nationale

   

Ministrul de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, da cu bata in balta si starneste valuri, din cand in cand. Pe vremea cand era consilierul premierului Mihai Tudose a propus, nici mai mult, nici mai putin, decat impozitarea veniturilor Bisericii Ortodoxe, fapta pentru care a starnit mania "Celui de Sus" si a fost demis din functie.
Deunazi, Teodorovici a lansat un atac impotriva salariului minim pe economie, sustinand ca acesta ar trebui sa fie reglementat doar in sectorul public, iar in cel privat sa aiba un rol de referinta.

Nu este prima oara cand institutia salariului minim pe economie este pusa in discutie. In anul 2011, Institutul de Studii Populare, fundatia oficiala a Partidului Democrat Liberal, propunea desfiintarea salariului minim pe economie sau a pensiei de stat. Sebastian Lazaroiu - ministrul Muncii din acea perioada, a reactionat, declarandu-si dezacordul fata de aceasta idee: "Salariul minim asigura exact acel nivel - zicem ca luptam cu saracia si incercam sa ...citeste toata stirea
Miercuri, 08 August 2018, ora 05:03
Sursa: Cuget Liber

Cuget Liber
Cele mai citite stiri
CAZ IREAL LA CONSTANTA: Femeie pacalita de sot sa adopte copilul amantei!
sursa foto: The Independent / istock-cyano66 Un caz demn de film se deruleaza, in aceasta perioada, ...
CA-N FILME! Politistii constanteni au patruns intr-o locuintade pe strada Mircea cel Batran si au GASIT 3 HOEsI.. in beci, SUB MASA!
Amet Perusa, Ali Samir, Ismail Mustafa si Marzac Sarafetin au ajuns in atentia oamenilor legii, dupa ...
Dosarul Retrocedarilor. Condamnatii, impotriva lui Mazare: 'In loc sa lupti, ai ales fuga in Madagascar, la soare'
"Colegii" de dosar al lui Radu Mazare au rabufnit! Dupa patru luni in spatele gratiilor, departe de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor